Inledning

Hos oss handlar du tryggt och säkert med fulla garantier på alla produkter. 

Vi erbjuder Swish samt Payson som betalmedel där du som kund väljer att betala direkt med kort via din internetbank eller mot faktura. Du har även möjlighet att delbetalning dina köp. Detta är en väldigt säker betalningsmetod som gör att vi inte kan ta betalt förarens vi skickat dina varor, även om du själv betalat till Payson. Proffskatalogen.se erbjuder även sina förmånskunder standard faktura 30 dagar på alla sina inköp.

Fraktvillkor

Vi använder oss av Enhetsfrakt om 150:- ex. Moms för våra produkter. Men även med en fraktfri gräns vid belopp som överstiger 3000:- ex. Moms

särskilda fraktvillkor finns gällande däck/fälg & oljor*

Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris exklusive moms om inte annat momsval görs. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Detta gäller dock ej Stål & oljor då andra fraktvillkor gäller.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om: Produkten är en beställningsvara, Specialtillverkad produkt med eller utan personlig prägel. eller om Förpackningen är bruten i ett osäljbart skick.

När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Vi lämnar alltid fulla garantier på våra produkter. Garantivillkor & garantitid kan variera på olika produkter i webshoppen. därför ber vi er kontakta oss innan beställning om ni vill veta garantivillkor eller garantitid på just eran produkt.

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person / Företagsuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

För nya kunder utfärdas även en kreditupplysning.

Leveranser

Leveranstiden är oftas 1-3 dagar. Vissa produkter 5-10 arbetsdagar. Skulle leveranstiden avvika från ordinarie av någon anledning så skall Proffskatalogen meddela er som kund om detta. gör detta ej inom 5 arbetsdagar efter ordertillfälle har kunden full annulerinsrätt av ordern.

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:- + moms

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi ej den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet: Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Vid utebliven betalning

Vid utebliven betalning skickar proffskatalogen.se en påminnelse med påminnelseavgift. Betalas inte fakturan omgående skickas ärendet vidare till inkasso.

Observera att alla produkter tillhör Proffskatalogen.se tills dess att full likvid erlagts.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti, hittar du våran vara billigare någon annan stand matchar vi det priser. detta gäller endast innan lagd order i webshopen. Alltså ej något vi kan justera i efterhand.

Reservationer

Vi reserverar oss för felskrivningar på hemsidan, så som felaktiga uppgifter gällande produkt eller pris. I detta fallet meddelas alltid kunden.

vi reserverar oss även för att lagersaldot kan vara felaktigt & slutförsäljning. Vid slutförsäljning meddelar vi er som kund Och eventuell utförd betalning återbetalas omgående om vi inte kan erbjuda en likvärdig produkt som du som kund godkänner. Vi meddelar alltid dig som kund inom 48 timmar efter beställning om något skulle saknas i lager.

Totalsumma:
    Till kassan